У центрі столиці ввечері, у середу, 24 квітня, обмежать роботу трьох станцій метро.

Про це інформують представники підземки на сторінці "Київський метрополітен" в Facebook.

В метрополітені зазначили, що в середу ввечері роботу підземки буде обмежено у зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) і "Шахтар" (Донецьк.

Також пасажирів попереджають, що перед початком футбольного матчу можливе обмеження станції "Олімпійська" на вхід.

Київський метрополітен

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Після завершення гри можливе обмеження на вхід пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого". Механізм застосовується з міркувань безпеки, щоб уникнути масового скупчення пасажирів на платформах станцій", - йдеться в повідомленні.

скрин/Facebook

Робота метрополітену на Великдень

Ми також писали, що Києві на великодні свята громадський транспорт працюватиме довше. Зокрема, київський метрополітен у ніч з 27 квітня на 28 квітня продовжить роботу на одну годину довше, а вранці відкриється на годину раніше.

метро

Нагадаємо, у столичній підземці пасажир упав на рейки. Рух поїздів по "червоній" лінії (Святошинсько-Броварська лінія) тимчасово зупинити.

Як повідомляв портал Знай.ua, у столиці в "Київському метрополітені" помер чоловік. Йому раптово стало погано після того, як він вийшов з вагона. Інцидент стався на платформі станції метро "Олімпійська".

Також Знай.ua писав про те, що нові станції метро на Виноградар відкриють вже за два роки. Столична влада планує першими збудувати станції "Мостицька" та "Проспект Правди" і в грудні 2021 року ними вже зможуть користуватися кияни.