На вулицях Києва в тестовому режимі почали працювати інспектори з паркування. Про це 26 квітня, повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян на сторінці в Facebook.

На вулицях Києва у тестовому режимі почали працювати інспектори з #паркування. Їх завданням наразі є попередження водіїв...

Geplaatst door Дмитро Давтян op Vrijdag 26 april 2019

За його словами, на даний момент завданням інспекторів є попередження водіїв про порушення. Пізніше інспектори зможуть також виписувати штрафи та ініціювати евакуацію авто порушника на штрафмайданчик.

"Через декілька тижнів ми представимо перші результати їх роботи і розповімо більше про функції та повноваження. Працюємо, щоб зробити Київ комфортним!" - написав Давтян.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто нагадати, що іспити на водійські права тепер будуть здавати по-новому. Для початківців автомобілістів змінилися правила здачі. Тепер все буде фіксуватися на відео - це щоб уникнути покупки прав в обхід іспитів. Адже найчастіше саме куплені права стають причиною смертельних ДТП. Все як у тій сумній народній приказці - "права купив, їздити не купив".

Кабмін офіційно схвалив відеофіксацію практичних іспитів для отримання водійських прав. Про це стало відомо зі сторінки Facebook начальника Головного сервісного центру МВС України Владислава Криклія.

Нагадаємо, у Києві на вулиці Богдана Хмельницього біля будинку №57 невідомі залишили "послання" власнику автомобіля Volkswagen, який поставив свою машину прямо на тротуарі.

"Коли людина г*вно, то йому дарують подарунки у вигляді підгузників", - йдеться у підписі до світлини.

Нагадаємо, Розлючені кияни провчили зухвалого водія

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Жінка випала з переповненої маршрутки головою в асфальт

Також Знай.uа" писав про те, що Нещасного дитини калічать щодня, на крик про допомогу закрывают уши