У четвер, 25 квітня, в Києві на проспекті Науки машина на великій швидкості збила 11-річну дівчинку. Вона переходила дорогу на пішохідному переході і потрапила під колеса Nissan.

Очевидці повідомляють, що водій їхав на величезній швидкості, і не встиг загальмувати. Дівчинку від удару відкинуло на декілька метрів, так вона і залишилася лежати на асфальті без ознак життя. Водій зник з місця події.

Школярку терміново госпіталізували у важкому стані. На даний момент вона знаходиться в реанімації і до неї підключений апарат штучного підтримання життя. Її стан зараз вкрай важкий, а життєдіяльність підтримують тільки препарати і апарати.

Так, у неї діагностували розрив легенів (ліве більшою мірою), розрив селезінки (її видалили під час операції), крововилив в черевній порожнині, забій серця, нирок, розрив печінки, розрив діафрагми – 4 сантиметри, перелом ребер, плечової кістки. Також черепно-мозкова травма.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

В ніч з 26 на 27 квітня лікарі виявили, що почався набряк мозку, поставили датчик і на даний момент стежать за внутрішнім черепно-мозковим тиском. Далі медики будуть вирішувати питання з переломами тазу і хребта. Але обстеження не можуть провести через нетранспортабельності дитини. З 25 на 26 квітня під час видалення селезінки лікарі зупинили внутрішня кровотеча.

На даним момент сім'я потребує матеріальної допомоги для порятунку дівчинки. Лікування та підтримку життєдіяльності дуже дорогі. Реквізити є в пості чоловіка сестри постраждалої дівчинки.

Нагадаємо, легковик прорізала маршрутку, є загиблі, перші кадри 18+.

Як повідомляв Знай. ua, Зайцева подає на апеляцію, українці в сказі від такого нахабства.

Знай. ua писав, що 30 машин перетворили дорогу в смертельну пастку.