У Дарницькому районі Києва в ніч на неділю, 28 квітня, в результаті вибуху в квартирі багатоповерхового будинку загинули дві людини, про що стало відомо з повідомлення прес-служби столичної поліції.

Як повідомляється, про те, що трапилося по спецлінії 102 повідомила жінка, яка проживала в даній квартирі. В результаті трагедії постраждали її 38-річна дочка разом зі своїм 44-річним співмешканцем. Як розповіла жінка, чоловік приніс гранату на кухню і підірвав її. В результаті він загинув на місці, а жінка від отриманих поранень у лікарні.

Місце вибуху

На місце події приїхали співробітники вибухотехнічної служби, слідчо-оперативних груп головного та районного управлінь поліції Києва, кінологи, лікарі і рятувальники.

Медики констатували смерть чоловіка, а жінку з пораненнями різного ступеня тяжкості в непритомному стані госпіталізували, після чого вона померла через кілька годин.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У прес-службі розповіли: "З місця поліцейські вилучили рештки і фрагменти, схожі на уламки гранати, які направили для проведення експертизи. Зараз з'ясовуються обставини, які призвели до трагічних наслідків".

Поліція

Слідчим відділом Дарницького управління поліції інформація по даному випадку внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 15 п. 5 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального Кодексу України.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Енергодарі неподалік від 7 школи місцевий житель помітив предмет, який був схожий на гранату, про що він повідомив правоохоронців. Після цього на місце страшної знахідки виїхали вибухотехніки і поліцейські.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Києві водолази виявили цілих п'ять дивних артефактів. Вони підняли з дна Дніпра ноутбук, фотоапарат, розламаний сейф з документами, частини від кулемета і розібрану ручну гранату РГД-5.

Також "Знай.uа" писав, що неподалік від Києва в результаті вибуху гранати, автомобіль Toyota, який рухався по трасі, розірвало разом з водієм. Шансів вижити у водія не було, від отриманих травм чоловік помер у кареті швидкої, не приходячи в свідомість.