В ніч на 1 травня у Києві сталася масштабна ДТП за участі семи авто.

Про це повідомляє "Інформатор" з посиланням на інформацію столичної поліції.

У повідомленні йдеться, що аварія сталася на проспекті Петра Григоренка, коли автомобіль Mercedes рухався по проспекту в бік вулиці Бориса Гмирі.

За словами свідків, водій машини проігнорував поділ проїжджої частини і вилетів на зелену зону. Проїхавши ще близько 100 метрів, чоловік зніс паркан автостоянки і протаранив сім машин. Авто отримали різні пошкодження. Кілька з автомобілів повністю зім'яті при ударі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Горе-водій Mercedes вижив в ДТП, отримавши лише травму голову. Від госпіталізації чоловік відмовився.

У поліції повідомили, що у чоловіка були явні ознаки алкогольного сп'яніння. Йому запропонували пройти тест на наявність алкоголю в крові Drager. Але, при двох свідках він відмовився від проходження огляду, з приводу чого було складено протокол.

При цьому водій поводився агресивно, тому правоохоронці силою надягли на нього наручники.

Нагадаємо, у Києві на проспекті Науки сталася серйозна ДТП: кросовер Nissan збив на "зебрі" 11-річну дівчинку. Передає Сьогодні.

Як повідомляють очевидці, водій мчав на величезній швидкості, і не встиг загальмувати, щоб пропустити дитину. Школярку відкинуло на кілька метрів. На даний момент вона перебуває у лікарні у важкому стані і не приходить до тями. Водій зник з місця події.

"Вона йшла, було багато машин, а я чую такий стукіт і бачу – дитина летить. А він вивернув кермо, люди з-за паркану повибігали, такий гуркіт був", – розповів очевидець.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Волинській області сталася жахлива ДТП, яка забрала життя трьох людей, серед яких дитина 2011 року народження.

Нещастя сталося 21 квітня, в неділю. Про це стало відомо з місцевої преси, яка, в свою чергу посилається на прес-службу обласної Нацполіції.

Також Знай.ua писав про те, що у мережу виклали відео, на якому відображено момент фатальної аварії в Кривому Розі за участю маршрутки, легковика та автобуса.