Люди в Україні і у всьому світі споживають все менше і менше мʼяса і вирішують перейти на рослинне харчування. Можливо, це культурна революція, можливо природна зміна речей у процесі розвитку людства. Точно можна зробити висновок, що змінюється не тільки вміст наших холодильників, а й спосіб життя.

Більшість людей, які вирішують споживати менше продуктів тваринного походження - це молоді люди віком від 18 до 35 років. У цій віковій категорії більше людей, які повністю відмовляються від продуктів тваринного походження (веганство), якщо порівнювати зі старшим поколінням. Серед тих, хто споживає тваринні продукти, більш ніж 3 мільйони українців свідомо вирішують споживати меншу кількість продуктів тваринного походження.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Щоб підтримати власників закладів масового харчування, виробників продуктів харчування і всіх зацікавлених у реагуванні на потреби споживачів, які змінюються, група досвідчених експертів і експерток створила кампанію “Здорово Їмо”.

Щороку перед Пасхою багато людей притримуються Великого посту. Пасхальний піст - найстрогіший і головний піст, під час якого потрібно утримуватись від всіх продуктів тваринного походження - те, чого притримуються більшість веганів в Україні та світі.

Експерти "Здорово Їмо" оцінили київські ресторани на критерії доступності та популяризації 100% рослинних опцій у Піст.

За результатами конкурсу, переможцем рейтингу стає грузинське кафе “Гаро”.

Срібним призером у рейтингу є мережа сімейних ресторанів середземноморської кухні - “Файна Фамілія”.

Бронзовий призер рейтингу - Il Molino

Нагадаємо сім порад для тих, хто хоче стати веганом.

Як повідомляв портал "Знай.uа" британські дієтологи поставили під сумнів корисністю йогуртів.

Також "Знай.uа" писав про 7 простих способів зміцнити кістки.