В українській столиці на станції метро "Академмістечко" закривається ринок "Троїцький" за адресою просп. Палладіна 31. Відомо, що ця торгова точка перемістилася сюди багато років тому, під час реконструкції Республіканського стадіону.

Про це пише автор з Telegram-каналу Компромат.leaks. Далі по тексту припущення автора.

Замість ринку збираються будувати автовокзал, який зможе розвантажити затори, у зв'язку зі стоянками маршруток Києво - Святошинського району та області (Бородянка, Буча, Ірпінь, Мостище, Стоянка тощо). Але існує інша інформація, згідно з якою, під виглядом доброчинності, Віталій Кличко, у змові з найбільшим забудовником Києва - Вагіфом Алієвим (власник ТРЦ "Lavina"), на місці ринку хоче збудувати черговий торгово-розважальний центр.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Підприємці ринку вже почали активне виселення і пошук нових місць. Можу припустити, що для "відводу очей" Кличко виділить невелику ділянку землі під автовокзал. Ну а основну частину землі віддасть своєму "компаньйону" Алієву.

У будівництві ТЦ також зацікавлений один з власників ТРЦ "Дрім Таун" - Григорій Корогодський, але схоже Кличка "симпатичний" Вагіф Алієв, який за всяку ціну хоче утримати дане місце (ТРЦ "Lavina" знаходиться всього в 4 км від "Троїцького").

Оскільки вибори не за горами, то Віталій Кличко дуже поспішає з реалізацією даного проекту. Таким чином, під виглядом благоустрою території та інфраструктури, планують впихнути чергового "торгового монстра", що ніяк не сприятиме розвитку міста.

Є ще один важливий факт – під ринком знаходиться розворот метро, і ніяке зміцнення не зможе витримати навантаження від зведення ТЦ. Кличко у всьому бачить лише "грошовий еквівалент" і жодний благоустрій території та безпека його не цікавить.

Нагадаємо, будні Київради: рука руку миє.

Як повідомляв Знай.uа Кличко терміново викликають "на килим".

Також Знай.uа писав, у Зеленського різко відреагували на скандал навколо елітної квартири в Криму.