У суботу, 4 травня, в Києві можливі зміни в роботі метрополітену. Про це повідомили в прес-службі КП "Київський метрополітен" у Facebook.

Зміни будуть пов'язані з проведенням футбольного матчу. У суботу змагання пройде на НСК "Олімпійський" між командами "Динамо" Київ і "Олександрія".

"Після закінчення футболу, з метою забезпечення належної перевезення вболівальників, можливе обмеження (не закриття) на вхід пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Уряд України вже в 2019 році почне прибирати маршрутні таксі по всій країні. Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Чиновники мають намір цілеспрямовано прибрати маршрутки як клас у всіх великих містах України. Даний вид громадського транспорту замінять рейсові автобуси.

"Альтернативи великим автобусам у великих містах немає. Маршрутки повинні зникнути як клас у Києві, в Дніпрі, у Харкові їх бути не може. Їх не може бути. Вони не має права на життя. Причиною цього стало, напевно, безконтрольністю та іншими проблемами", - зазначає Омелян.

Нагадаємо, маршруткам скажуть "прощай" зовсім скоро.

Як повідомляв Знай. ua, поки Кличко виділяє мільйони на свято, кияни приймають душ у дірявих автобусах і потопають у смітті.

Знай. ua писав, що жіноча попа зробила небачений фурор в маршрутці.