Поліцейські в Києві змогли затримати групу "квартирників", які мали намір втекти з місця злочину. Про це повідомила прес-служба Нацполиции.

Випадок стався в п'ятницю, 3 травня у Києві в Деснянському районі на вулиці Закревського. У поліції повідомили, що патрульні на даному районі помітили підозрілих чоловіків, які несли щось у величезних сумках і постійно озиралися. Правоохоронці вирішили затримати і провести обшук невідомих.

Невідомі помітили поліцейських і кинулися до машини, яка була припаркована неподалік. В ній вже сидів їхній спільник за кермом.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Як тільки вони опинилися в салоні, водій рушив з місця, скоївши наїзд на працівника міліції. Вимоги зупинитися зловмисники проігнорували, тому правоохоронці спочатку попередили, а потім застосували вогнепальну зброю і вистрілили в капот іномарки", - сказано в повідомленні.

Тільки після цього машина зупинилася. Поліцейські з'ясували, що зловмисниками виявилися жителі Києва 1984, 1987 по 1992 року народження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 208 КК України.

Нагадаємо, самоскид на повному ходу збив велосипедиста на Петрівці в Києві.

Як повідомляв Знай. ua, відомий російський співак і актор розбився прямо по дорозі з Храму.

Знай. ua писав, що евробляха перекинулася, кулею вилетівши на зустрічну.