Потужний вибух стався в центрі Киевав одному з переходів торгового центру Arena-City на вулиці Басейна, 2а. Постраждалих, на щастя, не виявлено. Як повідомляють очевидці, невідомий залишив в проході якісь речі, підпалив їх і втік. Охоронці центру оперативно зреагували на цю подію і загасили вогонь власними силами. Однак після вибуху на території розійшовся їдкий дим.

На місце події прибули також рятувальні служби та правоохоронці.

Взрыв в Арена Сити

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 6 mei 2019

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

У прес-службі столичної поліції повідомили:
"Зараз там працюють слідчо-оперативна група і вибухотехніки. Єдине, що ми можемо сказати — що це точно вибухнув не вибухпакет ніякий. За попередньою інформацією, там залишений предмет, схожий на дезодорант. Чому він вибухнув, - це вже встановлюватимуть експерти. Матеріали, вся інформація зареєстрована, проводиться перевірка"

У прес-службі також уточнили, що спочатку повинні закінчити свою роботу вибухотехніки, щоб встановити всі обставини події, а вже тільки за результатами відповідної перевірки може бути визначена правова кваліфікація цієї події.

Українці по-різному коментують дану подія в соціальних мережах:
"Кожен день новини про мінування. А тут п*здих і... добре хоч без жертв", "Звичайно неприємно... Але добре що ніхто не постраждав", "І що?! Де мусора? Чому цього підривника не затримали?!", "Залякують народ".

Нагадаємо, раніше українці накинулися на відомого в українському сегменті YouTube журналіста Скрипіна, який відомий своїми провокаційними і прямими матеріалами. Це сталося через його позицію щодо захисту Мосейчук за провокаційну фразу під час прямого ефіру на відомому телеканалі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в команді Зеленського готують кардинальні зміни в податковий кодекс України. До чого готуватися українцям у зв'язку з можливими змінами у податковій політиці країни і чи зможемо ми таким методом побороти тотальну корупцію в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом жорстоко вбили працівника національної поліції України.