У центрі української столиці біля торгового центру Gulliver група підлітків жорстоко побила чоловіка.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних журналістів, які публікую відео інциденту.

А что там по Гулливеру? По предварительной информации, ребята начали бить парня. Все они какие-то неадекватные. Проходящий мужчина, который на видео в белой кофте, просто хотел заступиться за мальчика, которого били. В итоге, его начали бить тоже, а потом забросили в фонтан.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 9 mei 2019

Так, за інформацією журналістів, у четвер, 9 травня, біля ТЦ Gulliver в Києві група підлітків жорстоко побила хлопчика. За нього заступився проходить повз чоловік, він також вплутався в бійку. Проте хлопці, перебуваючи в неадекватному стані не зупинилися. У підсумку заступавшегося чоловіка побили і вкинули в фонтан. Стан потерпілого не відомо.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Варто відзначити, що це не перший подібний випадок біля ТЦ Gulliver. У лютому 2019 року натовп підлітків вже била поруч чоловіка без видимої на те причини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в одному з українських дитячих садів неадекватна вихователька била, штовхала і "кидала" дітей. Відводячи кожен день своє чадо в дошкільний заклад, ви можете ніколи так і не дізнатися, як насправді поводяться там з вашою дитиною. Діти часто не розповідають про це, адже мама і тато наполягають, що виховательку треба слухатися. Тому малюкові здається, що все, що вихователька робить — справедливо. Дитина думає, що це з нею щось не так, вона неслухняна, "погана" і тому заслуховує на покарання. Тому терпить всі ці знущання мовчки: замикання в туалеті, виливання каші за комір, лайка.

А вихователі користуються незахищеністю дітей і знущаються над ними. Один з таких випадків стався на території 164 дитячого садка в Запоріжжі. Працівниця закладу вирішила застосувати свої "методи" виховання.

Нагадаємо, недоспівана пісня Ігора Білозіра: за що вбили українського композитора.

Як повідомляв Знай.uа на Івано-Франківщині молода мама погубила і спалила своє хворе дитя: плакало і заважало спати.

Знай.uа писав, у Вінниці жінка звинуватила копів у знущаннях: "Хотіла перерізати горло, лише б не били".