У неділю, 12 травня, у Києві о 9:00 розпочнеться Kyiv Euro Marathon. У зв'язку з цим рух по деяких вулицях буде обмежено. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

у неділю В столиці буде заборонено рух усіх видів транспортних засобів за маршрутом забігу з 8:00 до 15:30.

Марафон стартує з вулиці Великій Васильківській, 55 (на території НСК "Олімпійський").

Далі маршрут пролягатиме: вулиця Саксаганського - площа Перемоги - проспект Перемоги (непарна сторона) до перетину з провулком Польовим - розворот (проспект Перемоги, 45) - проспект Перемоги - площа Перемоги - вулиця Саксаганського - вулиця Велика Васильківська - розворот на перехресті з вулицею Джона Маккейна (колишня вулиця Івана Кудрі) - вулиця Велика Васильківська - вулиця Жилянська - фініш на вулиці Великій Васильківській, 55 (на території НСК "Олімпійський").

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Цей забіг стане не першим в 2019 році, в рамках якого перекриють центральну частину міста для транспорту. Так, 7 квітня у столиці провели Київський міжнародний полумарофон, старт якого відбувся на Контрактовій площі.

Раніше повідомлялося, що в Києві анонсували демонтаж мосту через Дніпро, будь-який рух по якому заборонено вже протягом 18 років, про що стало відомо з повідомлення прес-служби КМДА.

Мова ведеться про вантовому мосту через Дніпро, який давно перебуває в аварійному стані. Незважаючи на те, що вже ведеться підготовка до зносу, сам демонтаж відбудеться лише після 2020 року.

Нагадаємо, евробляхеры готуються оголосити війну уряду.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві поліцейський убив чоловіка посеред вулиці.

Знай. ua писав, що у київській школі схопили небезпечного рецидивіста, встиг скоїти страшний.