У неділю, 12 травня, в деяких районах української столиці пройшла злива, в результаті якого дороги і підземний перехід в метро виявилися затопленими. Про це стало відомо з повідомлення dtp.kiev на сторінці в Instagram, де також можна побачити відповідні знімки.

Через затоплені дороги неподалік від станції метро Позняки рух транспорту було сильно ускладнено, машини плавають у воді після сильного дощу, який прийшов у столицю в післяобідній час. У підземному переході, що веде до метро, також спостерігається затоплення. Продавці і пішоходи стали заручниками стихії і були змушені мало не плисти через перехід. Після рясних опадів проспект Григоренка перетворився на справжню річку, а на дорозі утворилися затори.

Кадри потопу

Публікацію підписали так: "Григоренка/Мішуги. Всі купили плавальні шапочки? :)". Користувачі оцінили наслідки зливи і залишили свої коментарі: "Твою ж мати тільки вчора помила машину і прогноз дивилася і бабці дзвонила .... Не повинно було бути дощу", "я встиг звалити, злива тільки починалася!дренаж забитий", "Поїхав в Одесу на нормальне море, а не ось це ваше все....".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Коментарі

Раніше ми писали, що для багатьох жителів української столиці питання про ремонт авто після їзди по суворим дорогах і комунальні послуги залишається відкритим. Деякі місяцями живуть без гарячої води, хтось змушений за свої кровні відновлювати автомобіль після величезних дорожніх ям, а дехто змушений постійно обходити розриття біля будинку, величиною з озеро. Проте у столичної влади і жителів міста абсолютно різні пріоритети.

Затоплений підземний перехід

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на річницю арешту українського режисера і письменника Олега Сенцова ряд діячів культури провели акцію під назвою "Садіть квіти, а не людей”.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в Києві заборонять розміщувати сигарети на вітринах та касах магазинів. Таке нововведення планують в рамках проекту Київської міської ради "Про заборону паління".

Також "Знай.uа" писав, що київський поліцейський вдарив водія автомобіля в область серця, після чого той впав у стан клінічної коми.