Знахабнілий мажор на Mercedes вчинив розправу над водієм маршрутки на очах у десятків шокованих пасажирів.

Про це повідомляє Telegram-канал "ХК" та публікує відповідне відео.

На відео видно, як розлючений чоловік буквально вилетів із своїє машини та накинувся на водія громадського транспорту. Оскаженілий чоловік вихопив пістолет і вдарив ним літнього маршрутника.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Виродок на чорному мерсі, погрожуючи стволом, розбив вікно маршрутки і вдарив літнього водія. Х**ло порушувало ПДР і вирішило потішити своє его. Поліція, ау?", - пише автор відео.

Причини конфлікту невідомі.

Нагадаємо, у Києві на Великій Васильківській, 44, біля бару Signal сталася стрілянина. Чоловік з дівчиною на машині Maybach прострелили хлопцеві ногу і поїхали. Про подію повідомляє Информатор з місця подій.

стрілянина
стрілянина

Очевидці розповіли, що правопорушники заїхали на тротуар біля бару. Перехожі стали обурюватися такому способу паркування, але ”мажори” вийшли з машини і зав'язалася бійка. У розпал бійки хлопець дістав предмет, схожий на пістолет, що стріляв гумовими кулями і вистрілив у ногу свого опонента.

поліція
поліція

Після цього, пара сіла назад в автомобіль і зникла у невідомому напрямку.
В результаті попадання гумової кулі, у хлопця відкрилася сильна кровотеча. Його забрала машина швидкої допомоги. На місці працювали два екіпажі патрульної поліції і медики. Деталі пригоди встановить слідство.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Києві на вулиці Оленівської помітили чергового зухвалого "героя парковки". Своїм розташуванням авто він завадив руху трамваю, що ніяк його не може об'їхати.

Відповідний пост і фото з номерами "героя" опублікував "Київ Оперативний" у Facebook.

Також Знай.ua писав про те, що у мережі показали фото чергового "героя парковки" в центрі Києва, який залишив автомобіль на пішохідному переході і добряче попсував нерви перехожим.