Аксесуар директору Департаменту фінансів КМДА однозначно розвіяв зазвичай офіційно стриману атмосферу та вбрання у стінах мерії. Чим саме здивував чиновник, дізнавалися Знай.ua.

"Ви знаєте, чим заманити!"

Незвичний для кулуарів київської мерії аксесуар Володимир Репік продемонстрував на засіданні постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, що відбулася 13 травня у столичної адміністрації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Яскраві шкарпетки із прапором Великобританії помітно виділялися із загального луку колег.

Кольорове доповнення до костюму одразу оцінили і жінки-депутати.

"Володимире Михайловичу, які у Вас шкарпетки! Ви знаєте, чим заманити! Грейт Брітен – це стильно", – грайливо підкреслила депутат Київради Людмила Костенко.

По-справжньому весінній сезон тільки-но починається, тож подивимося, чим у майбутньому дивуватимуть представники міської адміністрації.

Знай.ua, в свою чергу, пильно слідкуватиме за тим, чи змінять свій лук столичні депутати під час пленарного засідання Київради, що відбудеться 14 травня.

Раніше Знай.ua писав, що Київ "поплив": в мережі показали, на що перетворилося місто після звичайного дощу.

Також Знай.ua повідомляв, що Віталій Кличко панікує і хоче перенести вибори мера Києва: легітимність під питанням.