У неділю, 19 травня, в центрі Києва пройде ряд заходів з нагоди Дня Європи. З огляду на це, рух транспорту буде обмежено, а громадський транспорт змінить графік роботи.

Про це повідомляє прес-служба "Київпастранс".

"19 травня з 19:30 до 21:30 в зв'язку з проведенням заходів з нагоди Дня Європи на Софійській площі з відповідною забороною руху всіх видів транспортних засобів уздовж Володимирського проїзду (від перехрестя з вул. Володимирської до перехрестя з вул. Мала Житомирська і на вул. Володимирській (від перехрестя з вул. Рейтарській до перехрестя з вул. Великій Житомирській), вносяться зміни в роботу наземного громадського транспорту ", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, починаючи з 19:30 до закінчення заходів (орієнтовно до 21:30) рух транспорту буде організовано так:

тролейбуси маршруту № 6 - від Мінського масиву ст. м. "Лук'янівська";

тролейбуси маршрутів №№ 16, 18 - відповідно від вул. Академіка Туполєва і вул. Сошенко до Повітрофлотського шляхопроводу;

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

автобуси маршруту № 24 - від залізничного вокзалу "Центральний" до ст. м. "Площа Льва Толстого";

автобуси маршруту № 114 - на ділянках від вул. Милославської до стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського і від залізничного вокзалу "Центральний" до ст. м. "Площа Льва Толстого".