У Києві місцеві жителі скаржаться на потворні статуї на дитячих майданчиках, від яких у всіх волосся стоїть дибки. Так, комунальники вирішили, що на дитячому майданчику на вулиці Волинській будуть красиво виглядати фігури звірів з "кривавими очима". Тому вони їх пофарбували.

Про це написала місцева мешканка у Facebook-групі "Типова Солом'янка".

Жінка зазначила, що тепер діти бояться ходити на майданчик. У коментарях користувачі пропонують написати заяву в поліцію про скоєння злочину працівниками ЖЕКу.

Geplaatst door Виталина Сиваева op Woensdag 22 mei 2019

Нагадаємо, що в українській столиці у Дарницькому районі в парку "Позняки" встановили вельми цікаву скульптуру. Вона оформлена у вигляді молодого модника, який тримається за дерево.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в одному із залів київського Будинку вчителя під час уроку бальних танців обвалилася стеля. В залі займалися 8-річні діти, однак обвал стався, коли в приміщенні на занятті були десятки дітей школи танців "Кияночка".

Також портал Знай.uа писав, що київські комунальники влаштували дивовижний ремонт провулка Чаплигіна. Співробітники комунальних служб вирішили відремонтувати дорогу, яка взагалі не покрита асфальтом.