У Києві сталвся прикрий інцидент, що переріс у масову бійку. Суперечка трапилась між співробітниками комунальних служб і кількома молодими людьми. Про це повідомляє "Київ Оперативний" на сторінці в Facebook.

"На перехресті Тулизи та Ромена Роллана щось не поділили комунальники та місцеві парубки. Ну і почали з’ясовувати стосунки кулаками, мітлами та палками", - йдеться у повідомленні.

Інцидент зняли очевидці і оприлюднили ролик в соцмережах. На запису видно, що декілька співробітників комунальних служб в помаранчевих жилетах конфліктують з двома молодими людьми. Суперечка переростає в бійку, а в хід йдуть не тільки кулаки, але і мітли.

За даними очевидців, бійка сталася на перехресті вулиць Тулузи і Ромена Роллана. Хто здобув перемогу у протистоянні - невідомо.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На перехресті Тулизи та Ромена Роллана щось не поділили комунальники та місцеві парубки. Ну і почали з’ясовувати стосунки кулаками, мітлами та палками.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 23 mei 2019

За словами очільника Святошинського району Володимира Каретко, працівники проводили плановий ремонт асфальтного покриття лівої частини дороги. Вони огородили майданчик та здійснили організацію безпечного руху по правій стороні. Молоді люди на автівці порушили схему руху, ігнорували огорожу та грубо відреагували на зауваження працівників. Після образ в бік комунальників, молоді люди стали застосовувати силу. Майстер дільниці викликав поліцію. Копи прибули на місце, після з'ясування обставин молоді люби були затримані.

Користувачів у мережі розбурхав даний інцидент, і вони активно коментують подію про несамовитих молодиків і бойових комунальників.

"2 чувака не могли найти закладку, потому-что работники засыпали тайник скошенной травой. Что тут непонятно?!", "Покидьки заважають людям прибирати місто, мабуть подобається жити в бруді. На громадські роботи, діб на 15, на благоустрій вулиць", " 😂Мужик з мiтлою самий крутий👍💪Поганяли нарiкiв,раз немаэ на них другоi управи,то хоч мiтлою получили😊", "Это Борщага детка:))) "

Нагадаємо, страшне побоїще в Миколаєві: молодики "під шафе" гамселились просто на дорозі.

Також Знай.ua писав про те, що бійка у дитячому садку переросла в трагедію: встромили олівець в око. Керівництво садочка всіляко намагається зам'яти інцидент.

Як повідомляв раніше Знай.ua, рецидивісти зламали ногу голові суду: "Ти ще кров'ю не харкав".