Буквально нещодавно у Києві відкрився "унікальний" міст, який з'єднав два центри туристичного маршруту, проте все більше питань виникає до цієї будівлі.

Відповідний допис у соціальній мережі зробила Ірина Головатенко.

Наразі вже відомо, що під час відкриття кияни помітили, як під одну із скляних вставок затекла вода. При цьому мер столиці відразу ж зазначив, що її змінять.

"Кличко на відкритті мосту: Це унікальне скло. Під нього затекла вода, але ми його обов‘язково поміняємо...Занавіс", - зазначила Головатенко.

Кличко на відкритті мосту: Це унікальне скло. Під нього затекла вода, але ми його обов‘язково...

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Geplaatst door Ирина Головатенко op Zaterdag 25 mei 2019

Проте журналістка тут же додала, що загальний кошторис будівництва мосту вже змінювався. За її словами кияни з власної кишені витратили за новеньку будову понад 400 мільйонів гривень.

"P.S. КМДА розпорядженням 859 від 16.05.2019 збільшила будівельний кошторис мосту з 260 до 420 мільйонів бюджетних гривень. Скільки ще потягне мостове "унікальне створіння" в історичному центрі столиці?", - зазначила користувачка.

Варто нагадати, що 19 травня мер Києва Віталій Кличко перевірив скляні панелі в підлозі нового пішохідно-велосипедного моста між парками Хрещатий та Володимирська гірка на міцність. Мер виконав свою обіцянку і особисто прийшов на огляд мосту, який з'єднує Хрещатий парк і Володимирську гірку.

Нагадаємо, нещодавно з'явилася скандальна інформація про виявлені Антимонопольним комітетом України суттєві порушення, допущені під час проведення тендеру на здійснення будівельних робіт Шулявського мосту. Від мера вимагають пояснень депутати Київради.

Як повідомляв "Знай.ua", одним із важливих прийнятих рішень на пленарному засіданні Київради стало оголошення ландшафтним заказником місцевого значення "зеленої острівної родзинки" столиці. Острів припинять дерибанити "під різними соусами та приводами".

Також "Знай.ua" писав, що останні півроку виявилися, напевно, найгарячішими за кількістю обурень та підозр у корупційних махінаціях столичної влади. Незаконні забудови, залякування та переслідування депутата Київради, що весь час намагається побороти роздачу земель сумнівним особам.