Сьогодні н а території Національного Експоцентру України плануєтьсямасштабний концерт. У зв'язку з проведенням святкових заходів до Дня Києва 26 травня можливі зміни у роботі столичного метрополітену, повідомляє прес-служба Київського метрополітену.

Відтак пасажирів попередили про можливе обмеження (не закриття) на вхід станції "Виставковий центр" після проведення концерту на території Національного комплексу "Експоцентр України".

Київське метро
Київське метро

"26 травня МОЖЛИВЕ обмеження (НЕ ЗАКРИТТЯ) на вхід станції "Контрактова площа" після проведення святкових концертів на Контрактовій площі. 26 травня МОЖЛИВЕ обмеження (НЕ ЗАКРИТТЯ) на вхід станції "Виставковий центр" після проведення концерту на території Національного комплексу "Експоцентр України", - йдеться у повідомленні прес-служби метрополітену.

Разом з тим, у зв’язку із проведенням на стадіоні "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) та "Львів" (Львів), можливі деякі зміни у роботі столичної підземки.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Відразу після закінчення футболу, з метою забезпечення належного перевезення вболівальників, можливе обмеження (НЕ ЗАКРИТТЯ) на вхід пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".

Механізм застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій. Усіх пасажирів перепрошують за тимчасові незручності.

У метро
У метро

До речі, наразі реконструюють вихід № 1 станції метро "Виставковий центр" із будівництвом підземного переходу та примиканням його до підвуличного підземного переходу на просп. Академіка Глушкова.

Нагадаємо, що київська влада хоче в найближчі 2 роки витратити на розвиток київського метро приблизно 20 мільярдів гривень.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", останнім часом випадки в метрополітені з падінням людей на рейки стали не новиною, а звичним укладом життя.

Також "Знай.ua" писав про те, що постійно в громадському транспорті ми чуємо, що необхідно поступатися місцем інвалідам, літнім людям та вагітним жінкам.