27 травня невідомі повідомили про замінування синагоги Бродського, розташованої на вулиці Шота Руставелі в Києві.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив головний рабин України Моше Реувен Асман.

Повідомлення про мінування надійшло на електронну пошту синагоги близько восьми годин ранку. «Мінер» підписався як «Моторола Терорист».

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

"В будівлі закладена саморобна бомба з годинниковим механізмом. У вас є 24 години на розмінування. Ще одна бомба закладена в припаркованому неподалік автомобілі. Шукайте!", — йдеться в повідомленні.

З будівлі синагоги евакуювали людей. На місці працює поліція, вибухотехніки та рятувальники. Синагогу обшукують на предмет наявності вибухівки.

Кореспондентка Знай.uа повідомила, що вибухотехнічна служба розмінувала бомбу і кінологи більше години ретельно "сканували" будівлю. І ось тільки що стало відомо, що все це - дії чергового жартівника. Кілька машин поліції ще знаходяться біля будівлі,та синагогу вже відчинено для відвідувачів.

Нагадаємо, Києві з усіх будівель гіпермаркетів "Ашан" і супермаркетів АТБ евакуюють людей. Повідомлення про замінування підняло на ноги рятувальників, медиків та правоохоронців.

У вівторок, 22 травня, у Києві з будівель гіпермаркетів "Ашан" і супермаркетів " АТБ " евакуювали персонал і відвідувачів. Вхід в приміщення закритий. Всередину нікого не впускають, а на місці чергують співробітники екстрених служб.

Нагадаємо, у Києві п'яний нацгвардеец замінував ігрові автомати

Як повідомляв портал Знай.ua в Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського, і ще 15 об'єктів

Також Знай.uа писав,у Львові підкинули вибухівку в авто відомого бізнесмена