Відвідувачі концерту групи "Океан Ельзи" у день Києва, 26 травня, обурилися поганою організацією заходу. Так, за словами користувачів соцмереж, їм довелося чекати початку концерту дві години.

"Заявлене початок концерту о 19.00 на ВДНГ. О 19:45 Вакарчук вийшов до мікрофона і оголосив, що нібито народ підтягується, тому почекаємо ще хвилин 45... Вибачте, якого хе*а? Навчться починати вчасно і привчайте до цього людей. А не змушуйте людей стояти на ногах 2 години в очікуванні тих, хто забухал по дорозі... Або оголошуйте на початок о 21.00 щоб напевно усі дійшли. Враження вже зіпсовано. 20:41", - написав Євген Козенюк в Facebook.

Після закінчення заходу кияни та гості міста почали писати, що не змогли поїхати на громадському транспорті через затримку. Деякі і зовсім пішли, не дочекавшись виступу. Багато українців вимагають у організаторів повернути гроші, витрачені на квиток.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Майкл Щур потроллив "Голос" Вакарчука.

Раніше Знай.uа повідомляв, Вакарчук офіційно зареєстрував "Голос", але є нюанси.

Також Знай.uа писав, Вакарчук здивував заявою про Зеленского.