На Майдані Незалежності в центрі Києва, де не так давно збили патрульну і викрали поліцейську машину сталась чергова подія.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що у ніч на вівторок, 28 травня, відбулась кривава бійка, у ході якої 18-річному хлопцеві ножем сильно порізали лице. При цьому його товариш отримав незначні травми .

Відзначається, що двоє молодих хлопців розпивали спиртні напої на парапетах поблизу монументу Незалежності. Проте у певний момент повз них пройшла група із трьох молодиків. Дві компанії почали спілкуватись і вирішили разом випивати.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вже пізніше на фоні випитого між компаніями виникла бійка, у результаті якої хлопець порізав ножем лице іншого. Також постраждав його товариш, він отримав незначні травми. Разом з тим, компанія з трьох хлопців втекла з місця інциденту, а на Майдан прибули патрульні і медики.

Медики, які прибули на місце відразу ж госпіталізували хлопця з ножовим пораненням, а копи на місці бійки у крові виявили розкладний ніж.

Варто нагадати, що у Києві стався прикрий інцидент, що переріс у масову бійку. Суперечка трапилась між співробітниками комунальних служб і кількома молодими людьми. "На перехресті Тулизи та Ромена Роллана щось не поділили комунальники та місцеві парубки. Ну і почали з’ясовувати стосунки кулаками, мітлами та палками", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у мережі оприлюднили епічну історію про те, як в Єкатеринбурзі поставили на місце відомого російського пропагандиста, що критикував протести проти знищення скверу в місті. Максиму Румянцеву по заслугах дісталося від розлючених містян двічі за один день.

Як повідомляв "Знай.ua", знахабнілий мажор на Mercedes вчинив розправу над водієм маршрутки на очах у десятків шокованих пасажирів. На відео видно, як розлючений чоловік буквально вилетів із своїє машини та накинувся на водія громадського транспорту. Оскаженілий чоловік вихопив пістолет і вдарив ним літнього маршрутника.

Також "Знай.ua" писав, що нещодавно увагу світу була прикута до герцогині Сассекської Меган Маркл, яка народила принцу Гаррі сина Арчі. Однак родина самої Маркл також залишилася не без уваги ЗМІ. Стало відомо, що племінник герцогині побився й зламав ногу.