Київська міська рада погодила ряд перейменувань вулиць Києва. Приміром, вулиця Виборзька буде перейменована на вул Олекси Тихого.

Про стало ясно з повідомлення на сайті Київського міськради.

"У середу на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики депутати погодили низку перейменувань вулиць міста Києва", - свідчить інформація на сайті.

Зміни торкнуться: вул. Димитрова на вул. Никифора Дровняка в Деснянському районі, на вулиці Виборзькій у вул. Олекси Тихого у Солом'янському районі, вул. Панельної на вул. Андрія Аболмасова у Дніпровському районі, вул. Російської вул. Юрія Литвинського в Дарницькому районі, вул. Подвойського на вул. Юрія Глушко в Шевченківському районі, вул. Івана Шевцова в вул. Василя Макуха в Шевченківському районі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Напередодні комітет ВР з питань політики і правосуддя порекомендував депутатам ухвалити закони про перейменування Кіровоградської та Дніпропетровської області, у середу, 29 травня.

Нагадаємо, В Україні перейменують кілька областей

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кличко та його заступникам вимагають заборонити виїзд з країни

Також "Знай.ua" писав про те, що У Києві підірвали ПриватБанк