У Києві в суботу, 1 червня, можливі зміни у роботі метрополітену у зв’язку з проведенням концерту на НСК "Олімпійський".

Київське метро
Київське метро

Про це повідомляє КП "Київський метрополітен" у Facebook.

У підприємстві розповіли, що після закінчення концерту можливе обмеження на вхід станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого". Це рішення прийняте з метою забезпечення належного перевезення пасажирів.

"Механізм застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій", - повідомили у Київському метрополітені.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Метро
Метро

Нагадаємо, у Київському метрополітені на станції "Вокзальна" затримали зловмисника, який намагався перевезти у підземці гранати.

Цю інформацію повідомили у прес-службі поліції Києва.

Правоохоронці побачили у вестибюлі станції чоловіка, який виглядав досить підозріло. Вони запросили його до кімнати поліції.

Начальник управління поліції в метрополітені Михайло Ніконов розповів, що під час поверхового огляду у його сумці виявили дві гранати Ф-1 та три запали до них.

"Боєприпаси вилучили та направили на експертне дослідження. Зловмисником виявився 21-річний уродженець Черкащини, який раніше не мав проблем із законом".

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю) ККУ.

Як повідомляв Знай.uа, археологи знайшли вхід до неіснуючого метрополітену.

Також Знай.uа писав про НП у метро: неадекват взяв заручницю і вимагає політ на Марс, за ним приїхав спецназ.