Увечері в п'ятницю, 31 травня, в метро Києва на "червоній" гілці сталася бійка. Про це пише інформаційний ресурс «Київ оперативний».

Видання уточнює, що при під'їзді до станції метро "Лівобережна" п'яні пасажири в одному з вагонів вели себе по-хамськи: відпускали непристойні жарти, лаялися і провокували хлопця, що стояв поруч. Юнак не витримав знущань і відповів хуліганам, після чого почалася бійка.

На відео видно, як чоловіки намагаються взяти в захват один одного, а до них підбігають чоловіки і жінки з метою розняти забіяк.

В метро, на «красной ветке», при подъезде к станции метро «Левобережной» произошла драка. По информации от очевидцев, двое пьяных провоцировали парня, орали матом, парень не выдержал и началась драка. По итогу все в крови, еле разборонили.

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 31 mei 2019

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"За підсумком всі в крові, ледве разборонили", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Київському метрополітені на станції "Вокзальна" затримали зловмисника, який намагався перевезти в підземці гранати.

Як повідомляв Знай.uа, археологи знайшли вхід в неіснуючий метрополітен.

Також Знай.uа писав про ПП в метро: неадекват взяв заручницю і вимагає політ на Марс, за ним приїхав спецназ.