Суші і роли вже давно завоювали любов багатьох українців, а суші-бари займають топові місця в числі найбільш відвідуваних закладів країни. Але, не завжди все буває так гладко й українці часто скаржаться то на отруєння, то на незадовільний сервіс, то на огидну якість продуктів.

Жителі столичного масиву Троєщина розповіли про доставку від відомого суші-бару "Сушія". Про це повідомили в популярному співтоваристві масиву.

"Замовили Роли в Сушія. Контора поклала в рол оселедець. Запах відповідний" - повідомив клієнт закладу.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

В коментарях фоловери відреагували по-різному: хтось посміявся зі столового прибору, хтось зауважив, що це не завадило з'їсти практично все, а хтось просто обурився.

"Знову цей дебіл зі своїм оселедцем", "Значить, рол був з оселедцем. Бувають такі роли", "Лошари", "Де оселедець?", "Треба їсти сало", "Ну, я дивлюся,пішли вони нормально і з оселедцем", " Вилка на фото все вирішує", "Тим не менш, зайшли на ура, так? Я дивлюся, майже нічого не залишилося".

Варто відзначити, що це не перша скарга на підміну риби на оселедець. Не так давно і Троєщинський "Суші WOK" примудрився потрапити в такий же скандал.

"Яма на Маяковського суші вок, ці виродки замість червоної риби кладуть пофарбований оселедець"

І тут в коментарях українці не забарилися і залишила свою думку:
"Шок контент!", "Там роли і суші жахливі", " Цікаво чим вони її фарбують? Колір красивий", "По волокнах видно, що це не оселедець", " Ну, і Ви замовляєте дешеві суші не піклуючись про свою безпеку ", "А ви хотіли за таку ціну червону рибу,смішно", "Добре що хоч сир, а не масло."

Нагадаємо, у Києві затримали 40 осіб, які намагалися штурмувати управління поліції.

Раніше "Знай.uа" писав, що озброєні бандити атакували обмінний пункт в Києві: винесли тисячі доларів.

Раніше портал Знай.uа писав, що винахідливі автозлодії придумали хитру схему для пограбування довірливих власників автомобілів.