У Києві шахраї почали працювати за новою схемою. На ваш мобільний телефон надходить дзвінок і невідомий голос розповідає, що ваш син, дочка або будь-хто з рідних потрапив в біду, і необхідні гроші.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Поліція Києва розсекретила банду шахраїв, які тривалий час у всіх без виключення районах Києва скоювали свої підлі дії.

Щоб не викликати зайвих підозр, шахраї навіть змушували своїх жертв писати різноманітні розписки. Всі вони були на прізвища різних вигаданих слідчих або начальників поліції.

Поліції вдалося затримати столичних шахраїв «на гарячому», одразу після чергового вдалого заволодіння коштами у розмірі 1400 доларів США.

У банді шахраїв було три особи: кур'єр, той хто стояв на "шухері", і ватажок.

Той що в кепці на фото: Матлай Євген, 1993 року народження. Уродженець міста Шостка. Є підсудним за аналогічні злочини у Чернівцях. Був у ролі кур‘єра або стояв «на шухері».


Той що сидить в авто: Анодин Денис, 1992 року народження. Уродженець міста Шостка. Був у ролі кур‘єра або стояв «на шухері»

Той, що в окулярах: Пустовойтов Олександр, 1988 року народження. Уродженець міста Шостка. Підсудний за розбій Оболонським УП. Ватажок, касир, але іноді також міг ходити по квартирах, як і його товариші.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Відріжте їм язик. І не термін їм щоб держава годувала, а на такі роботи щоб голову не змогли підняти і спину розігнути", "Нехай дадуть відповідь за свій злочин і не вибачення, а на лаві підсудних. Багато людей з інфарктами потрапляли в лікарні, почувши голоси цих сволот ", - так відреагували користувачі мережі на затримання злочинців.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Києві підірвали ПриватБанк.

Нагадаємо, що працюючі мешканці Херсона не можуть отримати посилку або листа у відділенні "Укрпошти" на Дніпровському ринку.

Як повідомлялося, у Києві пошта вибрала "руській мир": скандал гримить на всю Україну.