У центрі української столиці стався прорив труби.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

У понеділок, 3 червня в Києві на вулиці Діловій, 6 прорвало трубопровід. Через це вода вийшла на поверхню і затопила проїжджу частину.

Варто відзначити, що пошкодження трубопроводу зафіксували вранці о 09:26. Це сталося під час гідравлічних випробувань на теплоисточниках ТЕЦ-5.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Працівники «Київтеплоенерго» відключили теплоносій, і продовжують випробування. Ремонт цієї ділянки буде проходити у відповідності з графіком.

Центр пливе... Фахівці КП "КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО" кажуть, що аварія сталася після проведення гідравлічних випробувань, зафіксовано пошкодження магістрального трубопроводу діаметром 400мм на вул. Ділова, 6, пошкоджену мережу було відключено о 09:26. Постраждалих немає.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 3 juni 2019

Раніше Знай.ua писав, що Кличка терміново викликають "на килим": в центрі подій - корупційний скандал довкола Шулявської розв'язки.

Також Знай.ua повідомляв, що центр Києва повністю перекриють, українці спантеличені: коли та навіщо.

Раніше повідомлялося, що у вівторок, 2 квітня, ввечері у центрі Миколаєва відбулася НП. Так, вулиці міста почало заливати каналізацією. Зі слів місцевих жителів, стічні води б'ють фонтаном з-під люка, який розташований на перетині вулиць Спаської та Карла Лібкнехта.