Міст між Хрещатим парком та Володимирською гіркою вже другий тиждень є найбільш обговорюваним об'єктом. Його відкрили за добу до Дня Києва після чого там встигли влаштувати тисняву сотні людей, а після зовсім почала сипатись скляна підлога.


Деякі з ділянок огороджені так як небезпечні, але туди все одно продовжують йти люди. Деякі гості та мешканці Києва після прогулянки і фотосесії на мосту дуже втомлюються і не можуть донести сміття до найближчого бака, залишаючи його де завгодно на "радість" комунальним службам.

Власник даних фото не полінувався і прокинувся раніше, щоб показати, як виглядає об'єкт після відпочиваючих.

Сміттєві баки виглядають як арт-об'єкти присвячені проблемам забруднення планети. Про таку кількість кавових стаканчиків і пляшок з-під пива ці урни навіть не підозрювали. Можна подумати, що це проблема тих, хто встановив так мало баків для викиду сміття на мосту.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Але пройшовши на інший кінець, на Володимирській гірці, можна побачити, що всі урни майже порожні. Що ж заважає відвідувачам донести пару метрів використані ємності для води і їжі не зрозуміло.

Нагадаємо, автор диво-мосту Кличко виправдався за безглузді помилки: "Не врахували, що пройдуть виродки".