З приходом літа хочеться бачити все більше і більше яскравих фарб. І це хочеться спостерігати не тільки в одязі та їжі, транспорт на якому ми щодня пересуваємося, теж належить до цієї категорії.

Тепер яскраві фарби можна побачити не лише на вулицях Києва, але і під землею. У столичному метрополітені городян чекає дуже яскравий сюрприз. Тепер пасажири зможуть покататися на розфарбованому поїзді.

Про це повідомляє прес-служба метрополітену.

Ці вагони розмалювали українські художники з компанії Paint Hunter. Цей проект реалізували за приватні гроші. Щоб перетворити ці п'ять вагонів у твір мистецтва художники витратили 500 літрів фарби.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цікаво, що українські художники замалювали 400 квадратних метрів на вагонах метрополітену.

Поезд-мурал от Paint Hunters.

Представляем Вашему вниманию уникальный подарок киевлянам и гостям столицы, от компании Paint Hunters! Поезд-мурал! Первый поезд метро политена, полностью расписанный украинскими художниками. 5 вагонов, 400кв. м, 500л краски, 7 дней, мы воплотили этот проект с любовью к нашему городу и его жителям. Мчим в лето ярко!

Geplaatst door Paint Hunters op Vrijdag 31 mei 2019

Нагадаємо, що в Києві в суботу, 1 червня, можливі зміни в роботі метрополітену у зв'язку з проведенням концерту на НСК "Олімпійський".

Як повідомляв Знай.uа , археологи знайшли вхід в неіснуючий метрополітен.

Також Знай.uа писав про ПП в метро: неадекват взяв заручницю і вимагає політ на Марс, за ним приїхав спецназ.