Український лоукостер запустив три рейси на нові зарубіжні напрямки.

Про це стало відомо з сайту авіакомпанії SkyUp Airlines.


У червні бюджетний авіаперевізник SkyUp запустив три рейси на нові зарубіжні напрямки, а також одне внутрішнє. Тепер з Києва можна вилетіти в одне італійське і два іспанських міста. Також для киян стане доступним прямий рейс до Одеси.


Якщо ви хочете відправитися в італійську Катанію або ж іспанського місто Аліканте, то вам це обійдеться приблизно в 90-100 євро, а переліт в Майорку коштує від 130 євро. А відправитися на відпочинок в Одесу можна всього за 20 євро.

Нагадаємо, що авіакомпанія МАУ забула своїх пасажирів у аеропорту, а літак успішно злетів без них. Постраждала Тетяна Бабинець розповіла, що авіакомпанія забула її в аеропорту, хоча на літаку перебували її чоловік і дочка.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , авіакомпанія Wizz Air на два тижні запустить прямі рейси з Києва до німецького міста Фридрихсхафен, який розташований на березі Боденського озера. Полетіти в прекрасне місце українці зможуть з 18 по 30 вересня.

Також портал Знай.иа писав, що українцям оголосили продаж квитків на літні поїзди у напрямку одеських морських курортів. "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на 18 поїздів.