Печерському районі Києва обвалилася будівля коледжу геологорозвідувальних технологій.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".


На вулиці Василя Тютюнника, 9 будівля, яка належить коледжу геологорозвідувальних технологій розвалилася, як картковий будиночок. На щастя, в результаті події ніхто не постраждав.


Раніше в цьому корпусі було розташовано гуртожиток коледжу, але останнім часом всіх студентів переселили через аварійну будівлю.

Чому цей будинок обвалився невідомо. Але воно було дуже старе і давно потребувало капітального ремонту. Його спорудили ще в 30-х роках минулого століття.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Територію біля гуртожитку огородили, а поруч знаходяться ще запаковані будівельні матеріали. Можливо, їх якраз збиралися використовувати для ремонту об'єкта.

Нагадаємо, за даними прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій від 22 травня, в кількох населених пунктах затоплено вулиці, один міст, 8 будинків і 273 га сільгоспугідь.

Раніше Знай.іа повідомляв, страшний ураган атакував Житомир у ніч з 20 на 21 травня. Місто буквально накрила потужна стихія.

Також Знай.іа писав, у міжнародному аеропорту "Львів" пасажирський лайнер авіакомпанії Yanair здійснив аварійну посадку.