Зараз однією з найбільш обговорюваних тем в українській столиці є новий пішохідно-велосипедний міст. Який відкрили до дня міста, але на другий день він вже дав тріщини.

Один з авторів проекту цього мосту Андрій Миргородський поділився своєю думкою про причини тріщин захисних стекол споруди. Про це архітектор написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.


Архітектор розповів, що для повноцінного запуску мосту треба було почекати кілька днів, адже споруда робилося в рекордно короткі строки. За словами Миргородського тоді б повністю застиг асфальт, піднялася трава і прибралася крихта з покриття.

Але він вважає, що це далеко не найголовніша помилка. Головним руйнівним елементом виступили люди, які бажали перевірити міст на міцність.
Ми не врахували, що разом з відпочиваючими прийдуть «нелюди з цеглою».

«Ми не врахували людей, які будуть вночі ходити по перилах мосту і під улюлюкання друзів стрибати з поручнів на тимчасові скла. Ми не врахували, що в Україні ще є люди, які вночі малюють фарбою на стеклах огорожі слова, які у них в головах. Ми не врахували вандалів.», — написав Миргородський.

Нельзя не сказать, что интерес к проекту превзошёл все ожидания... Мы действительно хотели сделать киевлянам подарок к...

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Andriy Myrgorodskiy op Zaterdag 1 juni 2019

Як повідомляв "Знай.uа" в Києві споруджують новий велосипедно-пішохідний міст, який з'єднає дві туристичні зони - Володимирську гірку та Арку дружби народів, буде мати скляна підлога.

Також "Знай.uа" писав, що у Шевченківському районі української столиці обвалився пішохідний міст.

Нагадаємо, що епічний міст Кличко у Києві знову "розбомбили": вони кайфують від цього.