Під Києвом сталась сильна пожежа.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

У вівторок, 4 червня в селі Бориси загорілася птахофабрика. Зараз на місці події працюють кілька рятувальних бригад. При цьому на місце загоряння продовжують стягувати додаткові сили рятувальників з найближчих населених пунктів.


Площа пожежі становить понад 15 тисяч квадратних метрів.

Зараз рятувальники намагаються локалізувати вогонь на птахофабриці. На даний момент інформації про потерпілих немає. Стовп чорного їдкого диму видно здалеку.

Нагадаємо, на трасі Київ-Одеса сталася трагедія. Просто на ходу загорівся автомобіль, рятувальник зробили все, що змогли.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.іа в суботу, 25 травня, в дельфінарії Севастополя, в окупованому Криму, сталася серйозна пожежа.

Також портал Знай.іа писав, що у Києві чоловік напав на дитину в черзі на касі супермаркету. Неадекват схопив 9-річного хлопчика за шию і спробував завдати травм.Інцидент стався в суботу, 25 травня.