Кияни можуть безкоштовно перевірити рівень цукру і холестерину в крові.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

У Києві можна безкоштовно перевірити рівень цукру і холестерину в крові, індекс маси тіла, виміряти артеріальний тиск і отримати консультацію лікаря навіть не відвідуючи при цьому лікарню. Всі ці процедури можна пройти в наметах, розташованих у всіх районах міста в рамках проекту «Лікар у Вашому домі».


В рамках цього проекту лише за минулий тиждень було проведено 1837 обстежень. За весь період існування цієї ініціативи своє здоров'я перевірили 79 411 киян.

За результатами обстежень минулого тижня, 1249 людини дізналися, що страждають від надмірної ваги. У 814 обстежених виявлено підвищений артеріальний тиск, а у 297 чоловік підвищений рівень цукру. Також 650 чоловік дізналися, що їх рівень холестерину досяг найвищої позначки.

Нагадаємо, Супрун розповіла, які недоліки є в її реформи.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , в Супрун зізналися, кому допомогла реформа медицини.

Також Знай.uа писав про те, що Супрун пояснила, кому потрібен медичний канабіс в Україні