Під Києвом сталася смертельна аварія.

Про це повідомляє "dtp.kiev.ua"

У понеділок, 3 червня в селі Лісовий Хлібичин Коломийського району сталася смертельне ДТП. Зіткнулися автомобіль Mazda 6 і Daewoo Nexia. Це сталося близько 13:20, в результаті аварії загинуло двоє людей.

У поліції розповіли, що автомобіль Daewoo Nexia рухався в бік м. Коломиї, Mazda - в сторону Івано-Франківська. Одна з машин виїхали на зустрічну смугу, в результаті чого сталося зіткнення.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Загинули дві людини з машини Daewoo Nexia, вони є місцевими жителями 1981 і 1984 року народження. Водій Mazda - 1990 року народження, житель села Угорники. Зараз він у лікарні. Як повідомляють медики, чоловік у важкому стані", -розповіли в поліції.

Нагадаємо, Київ ошелешив жорстке ДТП, перші кадри аварії. Зіткнення було настільки сильним, що Toyota вилетіла на узбіччя та влетів у літню терасу ресторану "Першотравень". На щастя, в той час відвідувачів там було небагато, обійшлося без травм.

Як повідомляв Знай.ua , під Закарпаттям сталося жахливе ДТП, одну людину терміново госпіталізували.

Також Знай.ua писав, що під Тернополем водій позашляховика поховав бригаду Укренерго, діти залишилися без батька.