В Київському суді обирають запобіжний захід двом поліцейським з Перяслав-Хмельницького, яких підозрюють у вбивстві 5-річного Кирила.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор"

У вівторок, 4 червня, на засіданні в Голосіївському суді Києва обирають запобіжний захід двом поліцейським з Перяслав-Хмельницького. Перед судом сьогодні постають старший сержант Володимир Петровець і лейтенант Іван Приходько, їх підозрюють у вбивстві 5-річного Кирила.

З самого ранку біля будівлі суду розташувалося безліч силовиків. Також на засідання суду прийшло багато журналістів і активістів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Іван Приходько змушений буде провести під вартою 60 днів без права внесення застави. Другий підозрюваний Володимир Петровець у залі суду заявив, що не стріляв, але суд обрав йому таку ж міру запобіжного заходу.

Варто відзначити, що підозрювані своєї провини не визнають і заявляють, що не знають, хто стріляв. Їхні адвокати заявили про те, що будуть подавати апеляцію.

В Киеве избирают меру пресечения для полицейских, застреливших 5-летнего мальчика. Что происходит под зданием суда

Geplaatst door Информатор Киев op Dinsdag 4 juni 2019

Нагадаємо, поліція Київської області назвала свою версію трагедії в Переяслав-Хмельницькому, в результаті якої загинув п'ятирічний хлопчик на ім'я Кирило. Про це повідомляється на сайті ГУ Нацполиции в Київській області.

Як повідомляв портал Знай.uа , 3 червня помер 5-річний хлопчик, у якого поліцейські вистрілили з вогнепальної зброї у Переяслав-Хмельницькому.

Також Знай.uа писав, що копи прострелили голову дитині. Хлопчика поранили в той момент, коли він гуляв біля будинку в Переяслав-Хмельницькому.