В місті Біла Церква біля Києва протягом кількох днів мають намір перекривати рух на деяких ділянках доріг. Це пов'язано з проведенням змагань велосипедистів. Перекривати дороги почнуть у середу, 5 червня і до кінця тижня, 9 червня.


Автомобілістам необхідно буде враховувати зони, які перекриють для змагань спортсменів. Прес-служба поліції Київської області повідомила куди і в які дні краще не їхати.

Проспект Князя Володимира від перехрестя вулиці Голубиної до вулиці Павліченко, перехрестя вулиці Заярской і в зворотному напрямку будуть перекриті 5 червня з 17:30 до 20:30.


За таким же маршрутом дороги перекриють у суботу 8 червня з 10:00 до 12:30.

Бульвар Олександрійський від перехрестя вулиці В'ячеслава Чорновола — бульвар Олександрійський — перехрестя вулиці Сквирське шосе та у зворотному напрямку (від бульвару Олександрійського до перехрестя з вулицею В'ячеслава Чорновола) перекриють у неділі 9 червня з 08:00 до 10:00.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Автомобілістів просять з розумінням поставитися до цієї ситуації. Рекомендовано заздалегідь спланувати свій час і маршрути пересування у зв'язку зі змаганнями.

Портал "Знай.ua" нагадує про те, що багато українців незадоволені роботою отримує величезну зарплату глави "Укрзалізниці" Євген Кравцова.

"Знай.ua" повідомляв про те, що "Укрзалізниця" останнім часом часто опиняється в епіцентрі скандалів.

Раніше ми писали про те, що квитки на залізничне сполучення в Україні знову зросли в ціні.