Екс-президент Грузії і екс-глава Одеської області Михайло Саакашвілі, який нещодавно повернувся в Україну, показав де він буде жити.

Про це повідомляє ТСН.

Михайло Саакашвілі володіє будинком у селі Лісники Києво-Святошинського району. Він розповів, що ділянку для будинку придбав ще два з половиною роки тому.

Площа ділянки становить 550 метрів квадратних. В інтерв'ю журналістам Саакашвілі поскаржився, що роботи обіцяли завершити за два місяці, але обіцянки не були виконані. Тут і донині ведуться оздоблювальні роботи.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що Міхеїл Саакашвілі, в якому Володимир Зеленський повернув українське громадянство, розповів, коли збирається прилетіти в Україну і про свої найближчі плани.

Як повідомляв портал Знай.іа, Саакашвілі згадав, як його шантажували інтимним відео: "Я їх послав". Особисті охоронці тепер вже відставного президента України Петра Порошенка пропонували екс-голові Одеської області Михайлу Саакашвілі кілька мільйонів доларів, щоб він добровільно покинув країну

Також Знай.іа писав, Зеленський подасть до Ради законопроект про незаконне збагачення: стало відомо коли.