Один з найбільших гіпермаркетів у Києві обманює своїх покупців продаючи їм підроблені продукти.

Про це повідомляє "Коментарі. Київ".

У великій мережі магазинів "Ашан" продають підроблений чорний рис. Покупці гіпермаркету провели экспертен, результати перевірки виявилися невтішними.


Покупець придбав продукцію компанії "World rice". Коли він почав варити дорогий і "безглютеновий" рис, він виявився звичайним білим.

Автор експерименту зазначив, що вже на етапі промивання фарба почала сповзати, а вода пофарбувалась в чорний колір. При цьому крупа помітно посвітлішала, справжній темний рис не повинен втрачати свій природний колір.

"Після варіння ситуація погіршилася, іноді виявлялися явно білі крупинки. На відео чітко видно, що продукт явно підроблений. Ще трохи поварити, пару раз промити – і буде звичайний білий рис", – затверджує покупець.

Вартість чорного рису в рази більша білого. Чорний рис продається за 103,35 гривні за 500 грамів в той час як звичайне біле зерно продається від 17 до 37 гривень за кілограм.

Нагадаємо, що українці дуже часто стикаються з неякісною продукцією на полицях магазинів. Жителі столичного Печерська переконалися на власному досвіді, що дорогий товар - ще не означає, що він якісний.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як раніше повідомляв портал «Знай.ua», українці часто скаржаться на обмани в різних супермаркетах: то обважать, то ціни не відповідають цінникам, то простроченням торгують.

Також портал Знай.ua писав, що обурена мешканка Херсона розповіла, як звичайний похід в магазин перевернув її життя.