У Києві жінка випала з 14 поверху після свого дня народження.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

У четвер, 6 червня близько 4:00 ранку під 25-поверховим будинком було знайдено тіло жінки. Ця пригода сталася на вулиці Кудряшова.


Повідомляється, що вчора, 5 червня жінці виповнилося 33 роки.

В поліції розповіли, що в квартирі загиблої знайшли відеозвернення і передсмертну записку. Швидше за все цю справу будуть кваліфікувати як самогубство.

Випала із вікна 14 поверху після свого дня народження Жахливий випадок стався у Києві на вулиці Кудряшова цієї ночі....

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 6 juni 2019

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, що на трасі Львів-Шегині неподалік села Зимна Вода маршрутка №140 " Львів-Городок з пасажирами злетів з траси у лісосмугу.

Як повідомляв портал Знай.ua , у Польщі автобус з українцями потрапив в жахливе ДТП з вантажівкою.

Також портал Знай.ua писав, під Києвом копи знесли дитину прямо на зебрі. Відповідні відео опублікував "Київ оперативний". Опубліковано відео моменту ДТП з поліцейськими і дитиною, що на щастя обійшлося без травм. На оприлюднених кадрах видно, як дитина переходила дорогу по пішохідному переходу, а в цей момент на нього наїхав автомобіль поліцейських.