У Києві невідомий зґвалтував дівчину у лісосмузі.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

В ніч на 6 червня у Києві в районі Бориспільського шосе чоловік зґвалтував дівчину. Ця пригода сталася близько першої години ночі. Постраждала прямувала додому після того, як погостювала у своїх подруг.


Дівчина пройшла вулицю Світлу, рухаючись в бік станції метро «Бориспільська». І тут несподівано на неї накинувся чоловік, який вискочив з підземного переходу. Ґвалтівник напав ззаду, заткнув жертві рот ганчіркою і потягнув у бік лісосмуги. Там він і зґвалтував дівчину, після чого зник у невідомому напрямку, при цьому залишивши жертву в лісосмузі.

Зараз постраждалу дівчину госпіталізували у лікарню, про її самопочутті нічого не повідомляється.

Нагадаємо, киберполиция вивела на чисту воду і затримала жінку, яка використовувала власного 4-річного сина для зйомок у порно.

Як повідомляв "Знай.ua" у середу, 6 лютого, стало відомо про страшний злочин під Києвом: невідомий чоловік зґвалтував дівчину і зник у невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що від жорстокості та цинізму Сергія Улокина, одеського маніяка, який з особливою жорстокістю ґвалтував і шантажував дівчат більше десяти років, в жилах холоне кров.