У Києві триває демонтаж МАФів, які були розташовані на вулиці Маяковського. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, відбувається прибирання кіосків, розташованих поблизу «ЕКО-маркету». Наразі комунальники скаржаться на те, що їхній роботі перешкоджають невідомі особи – вони підкладають під колеса комунальної техніки «їжаків», щоб проколоти шини.

«Роблять це ті, хто, за словами комунальників, роками не платять до бюджету, самовільно встановлюють тимчасові споруди та вважають, що їм "морє па калєна". Вже шість пробитих колес техніки, що належить територіальній громаді міста Києва. Вже навіть викликано слідчо-оперативну групу на місце», - додали у спільноті.

Пізніше стало відомо, що демонтаж МАФів на Маяковського довелося трохи призупинити через якихось молодиків, які залізли на дах «Сирочка».

«Демонтувати разом із ними не можна, тому всі просто стоять, чекають», - зазначили в спільноті.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Насправді, у таких ринків є «господарі», люди платять їм оренду. А ті, в свою чергу, мають сплачувати податки державі. І тут вже два варіанти: або не платили, або не поділились... А страждають звичайні люди, яким ця робота як ніколи потрібна», «Жодна морда, котра усі ці роки контролювала ці ларькі, давала корупційну згоду на їх працю, не постраждала. Дякуємо», - пишуть у коментарях кияни.

«Вантажте разом з ними, менше гопоти буде», «Це сирки залізли», «Приберуть кіоски - поставлять супермаркет, краще кілька людей будуть заробляти, ніж один господар в супермаркеті»/, - додають містяни.

Трохи пізніше стало відомо, що на місці подій власник одного з МАФів облив себе бензином і погрожує вчинити самопідпал. Про це розповіли в телеграм-каналі "Київ сьогодні".

Напомним, ранее Пока Киев на карантине, у Кличко "под шумок" коронавируса взялись за МАФы

Как сообщает портал "Знай.uа» В Киеве снесли МАФ, скандал на Харьковском "Барабашово" перед глазами-мать, копы и массовое побоище

Также " Знай.uа " писал, что В Киеве разгромили вход в зоопарк, на который Кличко давно положил глаз