Популярна українська телеведуча Марічка Падалко поділилася із підписниками секретом того, як, нарешті, пересилити свою лінь і почати бігати. Про це вона написала на власній сторінці в Instagram.

«Як почати бігатиз«середи», «четверга», з «весни», з «хорошої погоди», ну, а найкраще, звісно, «з понеділка». Ви ж насправді хотіли сьогодні! Але сніг завадив, правда? Здається, відкладати вже немає куди. Тому кілька порад «чайникам» від «чайника», який почав бігати лише в 38 років і ніколи не займався цим «професійно»», - написала вона.

На думку Падалко, почати варто з того, щоб придбати професійні бігові кросівки. Не обов’язково це буде якесь дороге взуття – головне, щоб було зручно.

«А щоб було зручно, вони в жодному разі не мусять тиснути. Плюс пів розміру до вашого звичайного взуття - це найкращий варіант», - зазначає Марічка.

Починати варто потроху, з невеликих дистанцій і відстаней. На перший раз вистачить і півтора кілометра.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Щоб не потерпати від болю в боках, на початках краще чергувати біг і ходьбу. Такоєж не варто бігати щодня, якщо ви новачок – можете не лише отримати травму, але й втратити бажання бігати взагалі. Краще чергувати дні пробіжок із відпочинком.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

«Я, коли в нормальному біговому режимі, бігаю чотири рази на тижні «коротко-довго-коротко-дуже довго». Зараз, правда, бігаю вже три поспіль. Сьогодні змушую себе відпочити», - ділиться Падалко, додаючи, що не варто також нехтувати розминкою і заминкою.

«Відсутність і першого, і другого - пряма дорога до травм», - нагадує ведуча.

Також вона порадила заздалегідь планувати пробіжки, щоб не давати собі приводу для відмови від тренування.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

«Ви, як завжди, корисно і круто написали!!! Я бігаю щодня і кайфую, щоправда роблю один вихідний. І так уже 3 роки...», - дякують їй у коментарях фанати.

Нагадаємо, Марічка Падалко показала дивовижне творіння матері загиблого воїна: "Нагадує мого сина". Марічка Падалко розповіла історію загиблого на війні Руслана Юрчишина

Як повідомляв портал "Знай.ua", Марічка Падалко зізналася, як мало не померла через схуднення: "Тверезий підхід". Падалко розповіла свою історію схуднення

Також "Знай.ua" писав, що Марічка Падалко показала себе без косметики і поскаржилася на хейтерів - "Що це за прищ?!". Не всім до смаку зовнішність телеведучої