У Києві сталася ДТП, внаслідок якої постраждала жінка. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, жінка переходила дорогу на нерегульованому переході поблизу станції метро «Чернігівська», коли на неї наїхала вантажівка.

Винуватець аварії втік з місця події, однак водій таксі, який став очевидцем ДТП, зупинився і надав постраждалій допомогу.

«За наданою інформацією від свідка, жінку-пішохода збила вантажівка, водій якої втік з місця, а водій таксі навпаки - зупинився і викликав швидку. Потерпілу госпіталізували. Зараз на місці працює поліція», - написали у спільноті.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У коментарях кияни дивуються, як на зазначеному відрізку дороги взагалі можна сподіватися щасливо перейти на інший бік.

«Буваю там всього пару разів на рік і офігіваю, як там взагалі можна переходити без цегли в руці. Мені здається, ті переходи навіть стрьомніші, ніж на площі Шевченка...», - вважають містяни.

Нагадаємо, раніше У Києві банда малоліток" пресувала "12-річного школяра на очах у перехожих:" тобі все одно п * зда"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Синій киянин влаштував ДТП і вразив нахабством: "може я*ца показати?"

Також «Знай.uа " писав, що Київський "Буфет" поїть гостей паленим алкоголем: навколо тіла, поліція безсила