Популярний український телеведучий Юрій Горбунов поділився із підписниками фото синочка. Про це він написав на власній сторінці в Instagram.

«З таким водієм татко спокійний! (поки мама не бачить)», - підписав ведучий відповідний знімок. На світлині – маленький син Горбунова та телеведучої Каті Осадчої, Іван, який сидить за кермом татової автівки. Обличчя хлопчика зоряні батьки традиційно не показують широкій публіці.

«Тато мусить навчити!», «Головне, ключ не давай», «Хлопчики рулять», - написали в коментарях під відео фанати ведучого.

«Все, машини у Вас немає! Ну, якщо гарно попросите, то син вас підкине до роботи», - жартують підписники популярного телеведучого.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал "Знай.ua» Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча досить голосно відсвяткувала 150-річний ювілей від дня народження Лесі Українки і навіть приміряла її образ.

Також " Знай.ua " писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана. Йому 18 лютого виповнилося чотири роки.