Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк показала, як відпочиває на березі моря. Про це вона написала на власній сторінці в Instagram.

Судячи з опублікованих знімків, погода на курорті не балує Лесю теплом. На одному з кадрів вона повністю закутана в рушник.

«Воно було прохолодно», - ділиться вона.

«А куди ми зараз ідемо? Ми ідемо на Монатіка! Дімка приїхав, йдемо на концерт», - радісно повідомила Нікітюк.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На наступних кадрах ведуча фотографується разом зі співаком, а потім повідомляє, що він вже пішов на сцену.

«Може, йому квіти подарувати?», - запитує у підписників Нікітюк, хапаючи зі столу в холі готелю розташовану там композицію.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Крім того, нікітюк похвалилася своїми танцями під пісні Монатіка та показала коротенькі відео з його виступу. Судячи з настрою Лесі, Монатік зумів розігріти натовп своєю енергетикою.

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк потрусила голими грудьми перед українцями:"Памела Андерсон". Знаменитість стала учасницею нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл", де пародіювала культову співачку Адель, рухаючись на сцені під хіт виконавиці "Hello".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розлючена Нікітюк кинулася на Астаф'єву через обпалені сідниці: "ліфчик собі відпарювала, дурочка". Телеведуча нещодавно взяла участь у зйомках кліпу на пісню Насті Каменських "дівчатка рулять" і пообіцяла показати, як обпекла собі сідниці.

Також «Знай.иа " писав, що Леся Нікітюк дивно заспокоїла охоплених епідемією українців: "не треба лікуватися..." Нещодавно зірка стала партнером ЮНІСЕФ.