Київський громадський транспорт опинився в критичній ситуації через введення посиленого карантину. І винні в цьому ті мешканці міста, які не прислухалися до закликів обмежити своє пересування містом найближчим часом.

Про це розповів мер столиці Віталій Кличко під час свого традиційного брифінгу.

Кличко нагадав, що мешканців столиці закликали обмежити своє користування громадським транспортом, звертаючись до його послуг лише в разі найбільшої необхідності. Лише так вдалося б уникнути повного колапсу транспортної системи в столиці. Однак багато хто проігнорував це прохання.

При цьому Кличко нагадав, що столичний транспорт продовжує працювати, навіть не зважаючи на ріст показників захворюваності на коронавирус. За його словами, влада міста розуміє, що людям треба якось діставатися на роботу, попри введення карантинних обмежень у місті.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.