Під Києвом розшукують безвісти зниклу жінку зі склерозом. Про це повідомили у спільноті dtp.kiev.ua.

Із проханням про допомогу знайти людину до спільноти звернулися небайдужі сусіди зниклої. Зі їхніми словами, жінка страждає на розсіяний склероз і може потребувати допомоги сторонніх.

Зникла Грибельна Ольга Миколаївна проживає в селі Стоянка на вулиці Лісній. Вона вийшла зі свого дому в середу, 24 березня, близько 13:00, проте назад так і не повернулася.

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

«Вона має хворобу розсіяний склероз, тому може не пам‘ятати своє місце проживання. Якщо хтось її бачив, подзвоніть родичам 067-703-45-45», - просять небайдужі односельчани зниклої жінки.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.